James Leininger


Oprettet 01-06 2023


Redigeret 11-06-2023

James blev født den 10. april 1998 af Bruce og Andrea Leininger, mens de boede i San Francisco Bay-området.Da Bruce blev tilbudt et job som personaledirektør for et olieindustriselskab, flyttede familien til Lafayette i Louisiana, hvor James ville vokse op.


Efter at være fyldt to år begyndte James at opleve livlige mareridt, der ville få ham til at vågne skrigende op.Den 1. maj 2000, da James var lidt over 2 år gammel, hørte Andrea sin søns stemme gennemtrænge nattens ro:"Flystyrt! Fly i brand! Lille mand kan ikke komme ud!"Andrea løb hen til hans soveværelse og så James kæmpe."Han lå der på ryggen og sparkede og slog på dynerne, som om han forsøgte at sparke sig ud af en kiste."


Det samme mareridt blev ved med at gentage sig fire til fem gange om ugen.Efter endnu et mareridt bemærkede Andrea:


"Han lå der på ryggen og sparkede og slog på betrækket, som om han var fanget i et fly."James råbte: "Flystyrt! Fly i brand! Lille mand kan ikke komme ud!"


Da Andrea spurgte, hvem den lille mand i flyet var, svarede James:"Mig".


Da Bruce spurgte James, hvem der skød hans fly ned, sagde James: "Japanerne."


Da han blev spurgt, hvordan han vidste, at det var japanerne, der skød hans fly ned, svarede James: "Den store røde sol."Bruce og Andrea var imponerede og forundrede over James' viden om japanske fly fra Anden Verdenskrig, da de vidste, at han ikke havde lært denne information på normale vis.


Derfor,når mareridtene opstod, ville de stille James mere detaljerede spørgsmål om hans drømme.


Da hans forældre spurgte efter navnene på andre mennesker i mareridtet, sagde James, at han havde en ven, der også var pilot, hvis navn var "Jack Larsen."


Med tiden ville Bruce og Andrea lære, at James Huston, James' tidligere liv, kendte en Jack Larsen.

Til sidst ville lille James møde denne mand, som han kendte fra forrige liv.


Udover at have mareridt om et flystyrt, bemærkede hans forældre, at James var besat af fly, især fly fra 2. verdenskrig med propeller.


Hans forældre lagde også mærke til, at han ville lade sine legetøjsfly styrte ned i sofabordet og slå propellerne af.


I sin autostol tog James imaginære hovedtelefoner og ansigtsmaske på, som om han forberedte sig på at flyve et fly.     James skabte endda et simuleret cockpit i et af familiens skabe.


Han fortsatte også med at demonstrere usædvanlig viden om flyvemaskiner.


For eksempel, da Andrea gav James et legetøjsfly med, hvad der lignede en bombe under det, så James på det og sagde:


"Det er ikke en bombe, mor,det er en dwop-tank."


James henviste til en brændstoftank, kaldet en "droptank", derer fastgjort til undersiden af et fly, der skydes ud og falder af, når brændstoffet er brugt.Hans forældre reflekterede:


Hvordan vidste denne to-årige, hvad en droptank var? Det lærte han ikke fra tv-programmer, familien så, eller bøger, de læste.


Hvordan kendte han til japanerne og deres emblem for den stigende sol, den store røde sol?


Det var Andreas mor, Bobbi, der først antog, at James's mareridt kunne stamme fra et tidligere liv.


Bobbi fortalte Bruce og Andrea om Carol Bowman, forfatter til Children's Past Lives, som Leiningers kontaktede.


Carol havde været involveret i at forske i børn, der husker tidligere liv siden 1980.  Hun gav værdifulde råd til Bruce og Andrea om, hvordan man håndterer lille James' mareridt.


Carol fortalte, at det var vigtigt at lytte til James på en støttende måde og blive ved med at forsikre ham om, at han var i sikkerhed nu.Med tiden afslørede lille James, at manden i sine mareridt også hed James, at han fløj et fly kaldet en Corsair, at flyet,han fløj, lettede fra en båd, og at bådens navn var "Natoma".


Han vidste, at Corsair'en ville svinge til venstre ved start, og at Corsair'en havde en tendens til at springe dækkene ved landing.


Corsairen havde en karakteristisk mågevinge, for at reducere højden af landingsstellet.


Derudover vidste James, at amerikanske flyvere gav japanske bombefly pigenavne og japanske jagerfly drengenavne. For eksempel sagde James, at japanske jagerfly blev kaldt Zekes og bombefly blev kaldt Bettys.


Da hans far Bruce undersøgte disse udsagn, blev han forbløffet over at opdage, at James havde ret.


Da familien så et History Channel-program om Anden Verdenskrig, hvor Corsairs skød japanske fly ned, sagde fortælleren, at de nedskudte japanske fly var Zeros.


Lille James rettede denne fortæller ved at sige, at de japanske fly ikke var Zeros, men Tonys.


Bruce og Andrea vidste ikke, hvad en Tony var.


James forklarede, at en Tony var en fighter, der var mindre end en Zero.

Igen,efter en efterforskning, fandt hans forældre ud af, at denne udtalelse fra deres søn var korrekt.


I de kommende måneder ville Bruce også finde ud af, at James i et tidligere liv selv havde skudt en Tony ned.


Da hans forældre tog ham med til Lone Star Flight Museum, blev de overraskede over at se den unge James gå rundt i en Corsair og lave et flycheck, som en pilot normalt gør, før han går ombord på det fly, som han skulle flyve.


Andrea tænkte over, at hendes søn ikke engang var pottetrænet, men han kendte detaljer om Anden Verdenskrig og fly fra den æra. Hun var åben over for muligheden for, at James oplevede minder fra et tidligere liv.


Bruce Leininger, en kristen, afslører modvilligt beviser på et tidligere liv for lille James.


Mens Andrea var fortrolig med tanken om reinkarnation, var Bruce ekstremt tilbageholdende med at overveje om, at James' minder kunne stamme fra en tidligere inkarnation, da det var i konflikt med hans dybe kristne tro.


Alligevel begyndte han at undersøge udtalelser fra lille James.


Bruce fandt for eksempel ud af, at der faktisk var et hangarskib fra Anden Verdenskrig ved navn Natoma Bay, som opererede i Stillehavet.


Bruce fik en bog om hangarskibe i Stillehavet. Da Bruce og James bladede igennem det sammen og kom til et afsnit om slaget ved Iwo Jima,fortalte James sin far, at det var der, i slaget ved Iwo Jima, at hans fly blev skudt ned.


Bruce erfarede derefter, at Natoma-bugten faktisk havde støttet den amerikanske marinesoldats invasion af Iwo Jima.


Bruce undrede sig over, hvordan James kunne vide dette, om et skib kaldet Natoma, og at Natoma deltog i slaget ved Iwo Jima?


Var det muligt, at det var her, som en del af slaget ved Iwo Jima, at James i et tidligere liv havde oplevelsen af at være ude af stand til at komme ud af et cockpit, hvor han brugte sine ben til at forsøge at sparke sig ud, mens hans brændende fly dykkede ned i havet?Bruce Leininger identificerer sin søns tidligere livsidentitet.Lille James tegnede billeder af kampscener, som indeholdt propelfly og bomber, der eksploderede. Han ville signere sine billeder, "James 3."


Han gav sine GI Joe-dukker usædvanlige navne, inklusive Billy, Leon og Walter, navne, som hans forældre aldrig nævnte, navne som ingen af deres venner havde. Hvordan valgte han disse navne, tænkte Bruce og Andrea?


Da Bruce spurgte, hvorfor han kaldte sine dukker disse navne, svarede James:

"Fordi det var dem, der mødte mig, da jeg kom i himlen."


Selv om Bruce var tilbageholdende med at acceptere, at hans søns erindringer stammede fra et tidligere liv, fik James' viden om WW II-fly ham til at forske i denne mulighed for alvor.


Han søgte gennem militære optegnelser og arkiver.


Bruce erfarede, at Natoma Bay-besætningen holdt genforeninger.


Han besluttede at deltage i en af disse sammenkomster, og Bruce rejste til sin første Natoma Bay-genforening, der blev afholdt i San Diegoden 11. september 2002, et år efter WorldTrade Center-terrorangrebene.


Ved genforeningen erfarede Bruce, at 18 hangarskib-piloter fra Natoma-bugten var døde under tjeneste i Stillehavet.

En af dem hed James Huston, Jr.


Lille James sagde, at han også hed James, da han i sine mareridt blev fanget i et brændende flycockpit.


Han selv underskrev sine kampbilleder, James 3., som kunne henvise til den tredje James i en serie, det vil sige James Sr., James Jr. oglille James 3.


Bruce lærte også, at James Huston var den eneste pilot, der døde ved invasionen i slaget ved Iwo Jima. Huston døde den 3. marts 1945.


Bruce fandt også ud af, at Billy, Leon og Walter var navnene på tre Natoma Bay Navy-flyvere, der var døde før James Huston, Jr.


Deres fulde navne var Billie Peeler, Leon Connor og Walter Devlin, altså navnene på James´ GI Joe-dukker, Billie, Leon og Walter, og at han sagde, at de ventede på ham, når han kom i himlen.Bruce og Andrea erfarede, at hårfarven på hver dukke matchede hårfarven på den afdøde flyver.

 

Billie Peeler havde mørkt hår, ligesom James's Billie-dukke havde.


Leon Connor havde lyst hår, ligesom Leon-dukken og Walter Devlin havder rødligt hår, ligesom James's Walter-dukke.Bruce erfarede også, at Jack Larsen faktisk var en anden pilot ved Natoma-bugten.


Larsen var stadig i live og boede i Arkansas. Bruce besøgte ham der.


James' minde om at have en ven ved navn Jack Larsen blev også bekræftet.


Bruce fandt til sidst piloter, der så James Hustons fly gå ned.

Jack Durham,  John Provost og Bob Skelton så, at en antiluftskyts granat slog propellen af Hustons fly.

 

Dette forklarede, hvorfor lille James ville slå propeller af sine legetøjsfly.


De bekræftede også, at Hustons fly brød i brand, og at Huston faldt ned med sit fly.


Bruce fandt én uoverensstemmelse i James’ version af begivenhederne ved, at da Huston styrtede ned og døde, fløj han en FM 2 Wildcat, ikke en Corsair.


Bruce lærte senere af en anden pilot, Bob Greenwald, at Huston havde deltaget i et program, hvor Corsairs blev testet til hangarskibslandinger.


Som sådan havde lille James ret i at sige, at han havde fløjet en Corsair.


Greenwald bekræftede også, at Corsairs ville svinge til venstre ved start og springe dæk ved landinger, præcis som lille James havde sagt.

Et gensyn med Anne Barron, James Leiningers søster i tidligere liv


Andrea Leininger var i stand til at bruge folketællinger og andre optegnelser til at finde familien til James Huston, Jr..


Hun erfarede, at en overlevende søster, Anne Huston Barron, boede i Los Gatos, Californien.

Anne var 84 år, da Andrea kontaktede hende.


Andrea oprettede et telefonopkald mellem Anne og lille James. I denne samtale kendte James mange personlige detaljer om James Hustons liv, som Anne bekræftede som nøjagtige:


James fortalte Anne, at han kaldte hende Annie.


Anne bekræftede, at kun hendes afdøde bror, James Huston, kaldte hende Annie.


James fortalte Anne, at de havde en søster ved navn Ruth, hvilket var korrekt.

James sagde, at Ruth var fire år ældre end Anne, og at Anne var fire år ældre end James, hvilket var korrekt.


James rapporterede, at deres far var alkoholiker og smadrede ting, når han var fuld, og at han var nødt til at gå på afvænning for alkoholisme.  Anne bekræftede dette.

James sagde, at Ruth, som var samfundsklummeskribent for en lokal avis, var skamfuld, da deres mor tog et job som stuepige for en velhavende familie, som Ruth skrev om. Anne bekræftede denne beretning.


Jamess sagde, at han og Anne, som børn, fik lavet matchende portrætter af den samme kunstner, som var gaver fra deres mor, hvis navn var Daryl. Anne bekræftede alle disse udsagn.


I betragtning af sagens fakta accepterede Anne, som siden er død, James Leininger som reinkarnationen af sin bror, James Huston, Jr., og hun sendte ham sin brors resterende ejendele.


Da James åbnede æsken sendt af Anne, snuste han til modellen Corsair,som var indeni, og han sagde, at den lugtede som et hangarskib. Bruce bemærkede en lugt af dieselolie, der kom fra kassen......


Video

Youtube:

Bøger

Saxo:

af


Andrea og Bruce Leininger

Children's past lives


af


Carol Bowman

Amazon:1000+ anmeldelser:


Soul Survivor, James Leininger