oprettet 20-02-2020

red. og opdat. 14-08-2022

Howard Storm 

Baggrund

Howard Storm blev født i Newton, Massachusetts. Han er uddannet fra University of California Berkeley med en kandidatgrad og senere blev han kunstprofessor ved Northern Kentucky University, en stilling han havde i 20 år.

 Efter eget udsagn var han ikke nogen særlig behagelig mand.

 Han var ateist og var fjendtlig over for enhver form for religion og over for dem, der praktiserede den.

Han brugte ofte raseri til at kontrollere alle omkring ham, og han fandt ikke glæde ved noget.

Både hans kone og børn frygtede ham.

Alt, hvad der ikke kunne ses, røres eller føles, havde han ingen tillid til.

Han vidste med sikkerhed, at den materielle verden var alt, hvad der var.

Han betragtede alle trossystemer, der er forbundet med religion, som fantasier, som folk kan narre sig selv med.

Ud over hvad videnskaben sagde, var der intet andet.

Men den 1. juni 1985, 38 år gammel, havde Howard Storm en nærdødsoplevelse efter en perforering af maven og hans liv blev siden ændret for bestandig.

Hans nær-død-oplevelse er en af de mest dybtgående, hvis ikke den mest dybtgående efterlivsoplevelse, der er dokumenteret.

Hans liv blev så fuldstændigt ændret efter hans nærdødsoplevelse, at han trak sig tilbage som professor og brugte sin tid på Det Forenede Teologiske Seminarium for at blive en United Church of Christ præst.

I dag er Howard Storm lykkeligt gift med sin kone Marcia og var tidligere pastor i Covington United Church of Christ i Covington, Ohio.

Han har opretholdt sin lidenskab for maleri, men nu, i modsætning til i sin fortid, maler han med en gudstilstand, der hæver hans malerier til et helt andet niveau.

Nærdødsoplevelsen

I juni 1985 tog Storm en gruppe af sine studerende med på en studierejse til Europa.

Efter at han vendte tilbage til sit hotelværelse i Paris med sin kone omkring kl. 11 fra en morgenudflugt, fik han pludselig alvorlige mavesmerter. Han blev undersøgt på et hospital i Paris og diagnosticeret med en duodenal perforering, hvilket krævede operation.

Den tidligste kirurg, der kunne udføre denne procedure var omkring kl. 9 om aftenen. Da han lå og ventede på operation, troede han virkelig, at han ville dø på grund af sværhedsgraden af sine smerter og forberedte sig derfor mentalt på døden. Efter at have taget afsked med sin kone, ”døde” han til sidst.

Storm rapporterer om følgende underbevidste oplevelse:

Han åbnede øjnene og befandt sig udenfor sin krop og kiggede ned på hospitalets seng med sin kone grædende ved siden af ham. Han var uden smerter og hypersensitiv.

Hans kone kunne ikke se eller høre ham.

Han følte sig derefter tiltrukket af stemmer, der kaldte ham ved navn uden for hospitalets værelse og han fulgte dem og troede, at de førte ham til en læge.

Han beskriver blege menneskelige væsener, der opfordrede ham til at følge med ned ad gangen og sagde, at de havde ventet på ham. Væsnerne blev mere og mere fjendtlige, og når han nægtede at fortsætte med at følge dem, begyndte de at angribe ham.

En redning fra helvede af Jesus Kristus

Nu vidste jeg ikke engang, om jeg var i verden. Men jeg vidste, at jeg var her. Jeg var ægte, alle mine sanser fungerede alt for smerteligt godt.

Jeg vidste ikke, hvordan jeg var kommet her. Der var ingen retning at følge, selvom jeg fysisk var i stand til at bevæge mig. Den smerte, som jeg havde lidt i løbet af dagen, var intet i forhold til, hvad jeg følte nu.

 Jeg vidste da, at dette var den absolutte ende på min eksistens, og det var mere forfærdeligt end noget andet, jeg overhovedet kunne forestille mig.

 Så skete der noget meget usædvanligt. Jeg hørte meget tydeligt igen med min egen stemme noget, som jeg havde lært i børnehave-søndagsskolen. Det var den lille sang, ”Jesus loves me, this I know" og den gentog sig hele tiden.

 Jeg ved ikke hvorfor, men pludselig ville jeg tro på det. Da jeg ikke havde noget tilbage, ville jeg holde fast ved den tanke. Og jeg råbte indeni: "Jesus, red mig".

Den tanke blev skreget med den smule styrke og følelse, der var tilbage i mig.

 Da jeg gjorde det, så jeg et sted i mørket den mindste lille stjerne. Da jeg ikke vidste, hvad det var, formodede jeg, at det måtte være en komet eller en meteor, fordi det bevægede sig hurtigt.

Så indså jeg, at det var på vej mod mig. Det blev meget lyst hurtigt.

 Da lyset kom nær, gled det ud over mig og jeg steg bare op - ikke med min egen indsats - jeg løftedes op.

 Så så jeg - og jeg så det meget tydeligt - jeg så alle mine sår, alle mine tårer, al min nedbrudthed smelte væk. Og jeg blev hel i denne udstråling.

 Hvad jeg gjorde var at græde ukontrolleret. Jeg græd, ikke af tristhed, men fordi jeg følte ting, som jeg aldrig havde følt det før i mit liv.

 En anden ting skete. Pludselig vidste jeg en hel masse ting. Jeg vidste ting ... Jeg vidste, at dette lys, denne udstråling, kendte mig.

Jeg ved ikke, hvordan jeg skal forklare, at jeg vidste, at det kendte mig. Det gjorde jeg bare.

 Faktisk forstod jeg, at det kendte mig bedre, end min mor eller far gjorde.

 Den lysende enhed, der omfavnede mig, kendte mig intimt og begyndte at kommunikere en enorm følelse af viden.

Jeg vidste, at han kendte alt om mig, og jeg blev ubetinget elsket og accepteret.

 Lyset formidlede til mig, at det elskede mig på en måde, som jeg ikke kan begynde at udtrykke.

Det elskede mig på en måde, som jeg aldrig havde vidst, at kærlighed muligvis kunne være.

 Han var et koncentreret energifelt, strålende i ubeskrivelig pragt, ud over godhed og kærlighed. Dette var mere kærligt, end man overhovedet kan forestille sig.

 Jeg vidste, at dette strålende væsen var kraftfuldt.

Det fik mig til at føle mig så godt til pas overalt. Jeg kunne føle dets lys på mig - som meget blide hænder omkring mig. Og jeg kunne føle, at det holdt mig.

Men det elskede mig med en overvældende kraft.

 Efter hvad jeg havde været igennem, at være fuldstændig kendt, accepteret og intenst elsket af dette lysets væsen overgik alt, hvad jeg havde oplevet eller kunne have forestillet mig.

 Jeg begyndte at græde, og tårerne fortsatte med at komme. Og vi, jeg og dette lys, gik op og ud derfra.

 Vi begyndte at gå hurtigere og hurtigere, ud af mørket. Omfavnet af lyset, hvor jeg følte mig vidunderlig til mode og grædende, så jeg i det fjerne noget der lignede billedet af en galakse, bortset fra at den var større og der var flere stjerner, end jeg havde set på Jorden.

 Der var et stort strålende lyscenter. I centret var der en enorm lys-koncentration.

 Uden for centret fløj utallige millioner af sfærer af lys rundt i færd med at komme ind og forlade det.'

Der var et stort væsen i centrum. Det var langt væk. Så sagde jeg ... Jeg sagde det ikke, jeg tænkte det. Jeg sagde: "Sæt mig tilbage."

 Hvad jeg mente med at bede lyset om at sætte mig tilbage, var at sætte mig tilbage i svovlpølen.

 Jeg skammede mig over, hvem jeg var og hvad jeg havde været hele mit liv, at alt hvad jeg ville gøre var at gemme mig i mørket. Jeg ønskede ikke længere at gå mod lyset – jeg gjorde; alligevel gjorde jeg det ikke.

 Hvor mange gange i mit liv havde jeg ikke benægtet og spottet virkeligheden foran mig og hvor mange tusinder af gange havde jeg ikke brugt den som en forbandelse.

 Hvilken utrolig intellektuel arrogance at bruge navnet som en fornærmelse.

 Jeg var bange for at gå nærmere. Jeg var også opmærksom på, at den utrolige intensitet af udstrålingerne kunne nedbryde, hvad jeg stadig oplevede som min intakte fysiske krop.

 Væsenet, der støttede mig, min ven, var opmærksom på min frygt og modvilje og skam.

 For første gang talte han til mit sind i en mandlig stemme og fortalte mig, at hvis det var ubehageligt for mig, behøvede vi ikke gå nærmere.

Så vi standsede, hvor vi var, stadigt utallige km væk fra det store væsen. For første gang sagde min ven* til mig: "Du hører til her"

 Stående overfor denne stråleglans gjorde mig akut opmærksom på min dårlige tilstand.

Mit svar var: "Nej, du har begået en fejl, sæt mig tilbage." Og han sagde: "Vi begår ikke fejl. Du hører hjemme her."

 Derefter så han episoder af sit liv, der fremhævede nogle negative aspekter i dette, hvorefter "lys-væsner" besvarede hans spørgsmål.

De fortalte ham, at USA var en "velsignet nation", men en, der krævede en ændring for ikke at miste sin velstand.

Han beskriver visioner om en fremtid, der er plaget af krig, naturkatastrofer og fortvivlelse, men som kunne undgås, hvis der kom et stort åndeligt "skift" i verdens bevidsthed.

Disse væsener fortalte ham, at den "bedste religion" er den religion, der "bringer én tættest på Gud."

Da han vågnede, blev han gjort klar til en operation, som reparerede tolvfingertarmsperforeringen.

 I de følgende dage rapporterer han, at han fik besøg af en læge, hvis ankomst oplyste værelset, der igen formørkedes, da denne forlod det igen. Sygeplejersken, der sad ved et skrivebord lige udenfor hans værelse, havde ikke set noget.

 Storm fortæller også om "en stemme", der bad ham om at ignorere rådene fra lægerne og købe returbilletter til USA en uge efter hans operation, hvilket han gjorde.

 Da han ankom til Cincinnati, blev han indlagt på hospitalet i kritisk tilstand med dobbelt lungebetændelse, sammenklappet lunge, kraftig bughindebetændelse og non- A non-B (nu kaldet C hepatitis).

 Hans bedring tog fem uger, og han rapporterede en periode på 7 måneder med ekstrem svaghed, før han var i stand til at vende tilbage til arbejde.

Livsgennemgangen

Dernæst ville de tale om mit liv. Til min overraskelse udspilledes mit liv sig måske seks eller otte meter foran mig, fra begyndelse til slutning.

Livsgennemgangen var meget under deres kontrol, og de viste mig mit liv, men ikke fra mit synspunkt. Jeg så mig i mit liv og det hele var en lektion, selvom jeg ikke vidste det på det tidspunkt.

De prøvede at lære mig noget, men jeg vidste ikke, det var en undervisningsoplevelse, da jeg ikke vidste, at jeg ville komme tilbage.

Vi havde lige set mit liv fra begyndelse til slutning. Nogle ting, bremsede de ned og zoomede ind på og andre ting, kørte de lige igennem.

Mit liv blev vist på en måde, som jeg aldrig havde tænkt på før. Alle de ting, som jeg havde arbejdet for at opnå, anerkendelsen af, hvad jeg havde arbejdet for, i skolen, på gymnasiet, på universitetet og i min karriere, betød intet i denne sammmenhæng.

Jeg kunne mærke deres følelser af sorg og lidelse eller glæde, efterhånden som mit livsgenemgang udfoldedes. De sagde ikke, at noget var dårligt eller godt, men jeg kunne føle det. Og jeg kunne fornemme alle de ting, de var ligeglade med.

De fokuserede f.eks, ikke på min kuglestødsrekord i gymnasiet. De følte bare ikke noget for den, heller ikke overfor andre ting, som jeg var så stolt af.

Hvad de reagerede på var, hvordan jeg havde interageret med andre mennesker. Det var det lange og korte.

Desværre målte de fleste af mine interaktioner med andre ikke sig med, hvordan jeg skulle have interageret, hvilket var på en kærlig måde.

Hver gang jeg reagerede i mit liv på en kærlig måde, glædede de sig.

Det meste af tiden fandt jeg ud af, at mine interaktioner med andre mennesker havde været manipulerende.

I min professionelle karriere så jeg for eksempel mig sidde på mit kontor og spille universitetsprofessoren, mens en studerende kom til mig med et personligt problem.

Jeg sad der og så medfølende og tålmodig og kærlig ud, mens jeg var ved at dø af kedsomhed. Jeg så på mit ur under mit skrivebord, mens jeg utålmodigt ventede på, at den studerende var færdig.

Jeg blev nødt til at gennemgå alle denne type oplevelser i selskab med disse storslåede væsener.

Da jeg var teenager, satte min fars karriere ham i en yderst stressende tilstand 12 timer i døgnet.

Ud af min harme på grund af hans forsømmelse af mig, ville jeg være kold og ligeglad overfor ham, når han kom hjem fra arbejde.

Dette gjorde ham vred og det gav mig yderligere undskyldning for at føle had mod ham. Han og jeg kæmpede og min mor ville blive oprørt.

Det meste af mit liv havde jeg følt, at min far var skurken og at jeg var offeret.

Da vi gennemgik mit liv, så jeg selv, hvordan jeg havde udfældet så meget af det. I stedet for at hilse ham lykkeligt i slutningen af en dag, stak jeg konstant til ham for at retfærdiggøre min sårethed.

Jeg fik at se, da min søster engang havde en dårlig nat, hvordan jeg gik ind i hendes soveværelse og lagde mine arme omkring hende.

Jeg sagde ikke noget, lå jeg bare der med mine arme omkring hende.

Det viste sig, at oplevelsen var en af de største triumfer i mit liv.

Hele livsgennemgangen ville have været følelsesmæssigt destruktiv og ville have efterladt mig som en psykotisk person, hvis det ikke havde været for det faktum, at min ven og min vens venner elskede mig under udfoldelsen af mit liv. Jeg kunne mærke den kærlighed.

Hver gang jeg blev lidt forstyrret, deaktiverede de livsgennemgangen i et stykke tid og de elskede mig bare.

Deres kærlighed var håndgribelig. Man kunne føle det på sin krop, man kunne føle det inde i sig; deres kærlighed gik lige gennem én.

Jeg ville ønske, at jeg kunne forklare det for jer, men det kan jeg ikke.

Terapien var deres kærlighed, fordi mit livs-gennemgang blev ved med at nedbryde mig.

Det var ynkeligt at se, bare ynkeligt. Jeg kunne ikke tro det. Og sagen er, at det blev værre, efterhånden som den fortsatte.

Min dumhed og egoisme som teenager blev kun forstørret, da jeg blev voksen - alt sammen under dække af at være en god mand, en god far og en god borger.

Hykleriet ved det hele var kvalmende. Men gennem det hele var deres kærlighed......

Spørgsmål

Da gennnemgangen var afsluttet, spurgte de: "Vil du stille spørgsmål?" og jeg havde en million spørgsmål.

 Jeg spurgte for eksempel: "Hvad med Bibelen?"

 De svarede: "Hvad med det?"

 Jeg spurgte, om den var sand og de sagde, at det var den.

Jeg spurgte dem om, hvordan det kunne være, at når jeg forsøgte at læse den, var alt det, jeg så modsigelser,

De tog mig tilbage til min livs-gennemgang igen - noget, som jeg havde overset. De viste mig, at de få gange, jeg havde åbnet Bibelen, havde jeg læst den med tanken om at finde modsigelser og problemer.

Jeg prøvede at bevise for mig selv, at den ikke var værd at læse. Jeg bemærkede, at Bibelen ikke var klar for mig. Den gav ingen mening.

De fortalte mig, at den indeholdt åndelig sandhed og at jeg var nødt til at læse den åndeligt for at forstå den. Den skal læses i en bedefuld tilstand.

Mine venner fortalte mig, at den ikke var som andre bøger.

De fortalte mig også og jeg fandt senere ud af, at dette var sandt, at når man læser den bedende, taler den til én. Den afslører sig for én. Og man behøver ikke mere at arbejde for det.

Mine venner besvarede mange spørgsmål på en humoristisk måde.

De forstod virkelig hele betydningen af det, jeg spurgte dem, allerede før jeg fik stillet dem. Når jeg tænkte på et spørgsmål i hovedet, forstod de dem virkelig.

Jeg spurgte dem for eksempel, hvilken religion, der var den bedste. Jeg søgte et svar, der var som f.eks "Presbyterianer." Jeg regnede med, at disse fyre alle var kristne. Jeg fik svaret,

"Den bedste religion er den religion, der bringer dig tættest på Gud."

Da jeg spurgte dem, om der var liv på andre planeter, var deres overraskende svar, at universet var fuld af liv.

Forudsigelse

I Howard Storms bog, My Descent into Death (2000), beskriver han menneskehedens fremtid, som han blev givet af engle, han mødte under hans nærdødsoplevelse (NDE) i 1985.

Storm skrev, hvordan de fortalte ham, i 1985, at den kolde krig snart ville ende, fordi "Gud ændrer menneskers hjerter til kærlighed verden rundt."

Storm siger, "Siden den tid i 1985, hvor jeg fik disse ting at vide om fremtiden, sluttede den kolde krig med ringe blodudgydelse på grund af hjerter hos mennesker, der ikke var villige til at tolerere undertrykkende regimer."

Storm beskrev, hvad englene fortalte ham om, hvordan tingene vil være på Jorden i fremtiden: "Gud ændrer verden nu. Gud vil have verdensomspændende omvendelse. Gud vil vække ethvert menneske til at være den person, han eller hun blev skabt til at være.

De, der accepterer Guds vilje, skal blomstre, og de, der benægter Guds kærlighed, skal fortabes.

Han stillede englene spørgsmålet: "Vil De Forenede Stater være verdensleder i denne ændring?"

Englene svarede:

"De Forenede Stater har fået muligheden for at være lærer for verden, men der forventes meget af dem, som meget er givet.

De Forenede Stater har fået mere af alt end noget land i verdenshistorien og det har ikke været generøs med gaverne.

Hvis De Forenede Stater fortsætter med at udnytte resten af verden ved grådigt at forbruge verdens ressourcer, vil USA få Guds velsignelse trukket tilbage.

Jeres land vil kollapse økonomisk, hvilket vil resultere i civilt kaos. P.g.a. af befolkningens grådige natur, vil du have mennesker der dræber mennesker for en kop benzin.

Verden vil se til i forfærdelse, mens jeres land udslettes af strid.

Resten af verden vil ikke gribe ind, fordi de har været ofre for jeres udnyttelse.

De vil hilse sådanne egoistiske menneskers udryddelse velkommen.

De Forenede Stater skal straks ændre sig og blive lærere for godhed og generøsitet for resten af verden.

I dag er USA krigens primære købmand og voldskultur, som I eksporterer til verden. Dette vil ophøre, fordi I har frøene til jeres egen ødelæggelse inden i jer.

Enten vil I ødelægge jer selv, eller vil Gud bringe det til ende, hvis der ikke er nogen ændring. "

USA har fået muligheden for at være verdens fredsstifter.

Med den medicinske, landbrugsmæssige, fremstillingsmæssige og videnskabelige viden kunne USA lære mindre heldige lande, hvordan man giver hvert menneske mad, tøj, boliger, medicinsk behandling, uddannelse og økonomisk velstand.

USA har magten til at hjælpe enhver person i verden med at få adgang til rent vand og bortskaffelse af hygiejnisk affald.

Der er millioner af mennesker i verden, der dør af mangel på ting, som folk i USA tager for givet.

Dette er ikke Guds vilje. Gud vil have jer til at forstå, at enhver person er jeres bror og søster. Gud ønsker, at ethvert menneske skal have den samme opfyldelse, som et menneske i USA har.

Gud ser, at befolkningen i U.S.A bliver stadig mere grådige, selvcentrerede og udeltagende. Der skal være en drejning mod Gud, eller USA's regering vil ende.

Storm skrev, ".... Jeg ved ikke, om det rigeste land i verdenshistorien er dømt til at miste Guds velsignelse, eller om De Forenede Stater vil blive verdens moralske lys. Hvor længe vil Gud lade uretten fortsætte?

Fremtiden ligger i de valg, vi træffer lige nu.

Gud griber ind på direkte måder i menneskelige begivenheder.

Må Guds vilje ske på Jorden, som i himlen! "

Howard Storms billeder af den mulige nærmeste fremtid

I sin bog siger han, at han så billeder af den mulige nærmeste fremtid, der viste et stigende antal jordskælv, øget vulkansk aktivitet rundt om i verden og ødelæggende ændringer i vejrmønstre.

Disse ændringer i vejrmønstre blev beskrevet på måder, der ligner nutidens forståelse af de mere alvorlige virkninger af global opvarmning, såsom massive oversvømmelser, der rammer områder over tid, øgede orkaner, tornadoer og cykloner, tørke-forårsaget hungersnød osv.

Dette resulterede til sidst i massiv fødevaremangel rundt omkring i verden og sammenbruddet i verdens finansielle system.

Til SpiritDaily.com sagde Howard Storm 18.08 2003:

"De gjorde det meget klart for mig, at Gud havde givet dette land den største velsignelse for nogen mennesker i verdenshistorien.

Vi har mere af Guds velsignelse.

Alt hvad vi har kommer fra Gud. Vi fortjente det ikke, vi tjente det ikke, men vi er tilfældigvis den rigeste og mest magtfulde nation i verden.

Og Gud gav os alt dette, så vi kunne være instrumenterne for Guds lys i denne verden, og vi er ikke lysinstrumenter. andre landes mennesker ser os som udbydere af udnyttelse, militær magt og pornografi.

De ser os som fuldstændig hedonistisk og amoralsk - vi har ingen moral. Folk kan gøre hvad de vil, hvor de vil, med hvad de vil. Vores amoralitet er en kræft på resten af ​​verden, og Gud skabte os til at være det modsatte.

Følger

Howard Storm erklærede, at han med tiden "blev mere tempereret" efter sin oplevelse.

 Han blev involveret i en kirke, gik på et præsteseminarium og blev ordineret.

 Han tjente som præst i Zion United Church of Christ i Norwood, Ohio fra 1992 til 2005 og han var også tidligere præst i Covington United Church of Christ i Covington, Ohio.

Wikipedia:

Neardeath.com:

Medjugorje.ws:

Youtube:

Bog:

Howard Storm:

(Over 400 anmeldelser)